• Jaga lugu:

  Vallavanem: valdade ühinemisega ametnike arv ei vähene

  Väike-Maarja vallavanem Sven Kesler ütles, et nende prognooside järgi naabervaldadega ühinemise järgi ametnike arv ei väheneks, sest spetsialistid jäävad ju endiselt inimeste lähedale tööle.

  'Oleme teinud analüüsi, mis olukord oleks siis, kui ühineksime Rakke ja Avanduse vallaga, ja selgus, et ametnike arv oluliselt ei vähene,' rääkis Kesler. 'Sotsiaaltöötajad jääksid ju ikka tööle, ühtekokku saaks ehk tuua ainult raamatupidamise.'
  Väike-Maarja vald oleks nõus ühinema naabervaldadega, kuid need seda ei soovi. 'Ilmselt on siin küsimus ka väiksemate valdade juhtide konkurentsivõimes ja selles, kas ja mismoodi nad lööksid läbi suures omavalitsuses töötades,' rääkis Kesler.
  Kesler ütles, et ta ei näe põhjust, miks peaks valdade liitmisega venitama ning vabatahtlikku liitumisse ei usu. 'Kui rahareformi oleks tehtud vabatahtlikult, mis raha meil siis veel käibiks,' sõnas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Pankade aktsiad läksid täna Tallinna börsil lendu
Tallinna börsil on täna pankade aktsiad lendu läinud – nii Coopi kui ka LHV aktsia on kumbki tõusnud umbes 8 protsenti.
Tallinna börsil on täna pankade aktsiad lendu läinud – nii Coopi kui ka LHV aktsia on kumbki tõusnud umbes 8 protsenti.
Kaja Kallas leidis loiule vaktsineerimisele kaks õigustust
Peaminister Kaja Kallas ütles riigikogu erikomisjonis, et vaktsineerimise on teinud konarlikuks kogemuse puudumine ja Eesti inimeste arvatust kesisem digilahenduste kasutamine.
Peaminister Kaja Kallas ütles riigikogu erikomisjonis, et vaktsineerimise on teinud konarlikuks kogemuse puudumine ja Eesti inimeste arvatust kesisem digilahenduste kasutamine.
Saku Õlletehas premeerib vaktsineeritud töötajaid kohustuste vähendamisega
Olukorras, kus koroonaviiruse levik kiireneb ning enam kui pooled inimesed on vaktsineerimata, peavad tootmisettevõtted valmistuma taas halvimaks. Saku Õlletehaselgi on rangemad reeglid uueks koroonalaineks valmis pandud, kuid praegu keskendutakse ennekõike töötajate kaitsepookimisele.
Olukorras, kus koroonaviiruse levik kiireneb ning enam kui pooled inimesed on vaktsineerimata, peavad tootmisettevõtted valmistuma taas halvimaks. Saku Õlletehaselgi on rangemad reeglid uueks koroonalaineks valmis pandud, kuid praegu keskendutakse ennekõike töötajate kaitsepookimisele.