• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aktsiaturgu on vallutamas kahtlused

  Ameerika aktsiaturgu valdas esmaspäeval firmade kehvade majandustulemuste kartus ja siberi katku leviku hirm, enne börsi sulgumist viisid aga põhjaõngitsejad turu tõusule.
  Dow Jonesi tööstuslik keskmine suutis pärast päevasisesest üheprotsendilist miinust tõusta 0,04 võrra plussi, 9347,62 punktile. Nasdaq paranes kaheprotsendilisest miinusest, sulgudes 0,42 kaotuses, 1696,31 punktil. S&P 500 indeks langes 0,15 võrra, 1089,98 punktile.
  Ameerika sõjaline operatsioon käib Afganistanis juba teist nädalat. USA senati enamuse liider Tom Daschle sai pulbrit sisaldava kirja, testimisel selgus, et tegemist on siberi katku pisikuga, teatas Capitol Hilli politsei. See suurendas rahva hirmu terrorismi ees.
  Ameerika tööstuse titaan Bethlehem Steel Corp, kelle teras aitas USA-l omal ajal tõusta maailmajõuks, otsib pankrotikaitset kreeditoride eest seoses odava terase impordiga, kõrgete kuludega ja nõrga majandusega. Aktsiaga kauplemine peatati 1,20 dollaril.
  Philadelphia börsi pooljuhisektori indeks langes esmaspäeval 4,65 protsendi võrra.
  Teisipäeval teatas palju ettevõtteid oma majandustulemused. Ühelt poolt head ettevõtete majandustulemused ja teiselt poolt 56 aasta pikim tööstustoodangu müügi langusperiood (12 kuud) mõjutavad turul toimuvat.
  Dow indeks oli kella 18.05ks langenud 0,46 võrra, 9304,73 punktile ja Nasdaq 0,14 võrra, 1087,67 punktile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.