Kuidas valitsus rikkaid toetama hakkas

17. oktoober 2001, 00:00

Augustis tuli rahandusministeeriumist tulumaksuseaduse muudatus, mis piiranuks tulumaksust mahaarvatava summa 50 000 krooniga aastas. Piirang on vajalik, seletas ministeeriumi nõunik Daniel Vaarik, ilma selleta toetaks riik rikkaid (Kuidas me jõukaid toetama hakkasime, ÄP, 13. 08.). Selgub, et need polnud need õiged rikkad ? piir tahetakse nihutada 100 000 kroonile. Sisuliselt tehakse seadust mõnekümne inimese pärast. Et ikkagi piirang säiliks ? riigikassasse jääb rohkem raha selliste seaduste tegemiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:58

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing