Õpetajatele suunatud arvutimüügi sooduskampaaniat pikendatakse

17. oktoober 2001, 16:13

Selle aasta juunikuus toimunud Hansa Liising Eesti, BCS Infra ja MicroLink koostöös toimunud arvutikampaaniale nõudsid õpetajad lisa. Soodsatel järelmaksutingimustel soetasid endale suvel arvuti 180 õpetajat.

Nii nagu suvel saavad ka seekordse kampaania käigus õpetajad soetada endale arvuteid koos printeriga, kasutades selleks tavalisest pikemat järelmaksuperioodi ja väiksemat sissemakset. Arvutikomplekti kuumakse algab 418 kroonist.

Soodne pakkumine õpetajatele on üks osa Eesti suurfirmade algatatud ning erasektori ja riigi koostöös teoks saavast projektist ?Vaata maailma?, mille eesmärgiks on viia Eesti Interneti-rakenduste kasutamise osas maailmas üheks juhtriigiks.


MicroLink Arvutid pakub õpetajatele soodushinnaga koduarvuteid, mis on varustatud modemi, printeri ja kodukasutajale sobiva tarkvaraga. Soovi korral saab komplekti täiendada lisaseadmete ja tarkvaraga. Valida saab kahe komplekti vahel. Arvutite müügi ja järelmaksulepingute sõlmimisega tegeleb BCS Infra.

Järelmaksutaotluse saavad õpetajad täita Internetis aadressil www.bcs.ee/infra või saata faksiga, postiga või e-postiga Baltic Computer Systems?i müügisalongi. Iga taotluse saatjaga võetakse ühendust, et leppida kokku aeg Ego järelmaksulepingu sõlmimiseks. Kampaania lõpeb 30. novembril.

Varasemate Hansa Liising Eesti, MicroLink Arvutite ja Baltic Computer Systemsi korraldatud haridustöötajatele suunatud projektide käigus on enda kodudesse arvutid saanud ligi 1700 õpetajat ja haridustöötajat.

?Vaata Maailma? on Eesti ettevõtete ja riigi koostöös sündinud suurprojekt, mille eesmärgiks on suurendada oluliselt Interneti-kasutajate arvu ning tõsta sellega Eesti elanike elukvaliteeti ja riigi konkurentsivõimet Euroopas. Projekti ?Vaata Maailma? algatasid kümme Eesti juhtivat ettevõtet: Hansapank, Eesti Telefon, EMT, Eesti Ühispank, IBM, Oracle, Microlink, Starman, IT Grupp ja BCS. Firmad on lubanud kolme aasta jooksul investeerida internetiseerimisse rohkem kui 250 miljonit krooni, et koos riigiga viia Eesti Interneti-kasutajate osakaal kolme aastaga Soomest mööda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing