• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  CNN saatis bin Ladenile küsimused

  CNN on saatnud Katari telekanali al-Jazeera vahendusel küsimused Osama bin Ladenile. Al-Jazeeraga oli ühendust võtnud al Qaeda esindaja, kes lubas, et vastused küsimustele saadetakse tagasi al-Jazeerale videokassetil, kirjutab viidates.

  Siin on CNNi küsimused:
  Kuidas saate teie ja teie järgijad õigustada süütute inimeste tapmist?
  Mis oli teie roll ja al Qaeda roll 11. septembri rünnakutes?
  Mis oli teie roll ja teie organisatsiooni roll sellele järgnenud siberi katku rünnakutes USAs?
  Kas mõni kaaperdajatest või nende abilistest on saanud al Qaedalt rahalist tuge või väljaõpet al Qaeda baasides Afganistanis ja kas sellega oli seotud mõni teine valitsus või organisatsioon ?
  Minevikus olete kutsunud oma järgijaid hankima massihävitusrelvi. Kas teil või teie järglastel on selliseid relvi ja kui on siis kas kavatsete neid kasutada ?
  Valdav enamus Islami ja Araabia liidritest ... ütlevad, et islamis ei ole mingit õigustust terroristlikele rünnakutele, mida teie kaitsete, ning nad on hukka mõistnud teid, teie järgijaid ja teie kuulutatud püha sõja. Kuidas vastate nende kriitikale ?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.