Laevareisijate arvu vähenemine ohustab laevafirmasid

18. oktoober 2001, 14:31

Tallinna Sadama kaudu on selle aasta 9 kuuga reisinud 184 099 inimest vähem kui eelmisel aastal samal ajavahemikul, mil laevareisijaid oli 4 641 422.

Hansatee juhatuse esimees Enn Pant ütles, et esialgu tuleb laevafirma veel ots-otsaga kokku, kuid kui Eesti valitsus midagi ette ei võta meie laevanduse konkurentsivõime säilitamiseks, ootab seda valdkonda vaikne hääbumine.

Hansatee üldine reisijate arv ei vähenenud tänu sellele, et tänavu lisandusid Estlinelt ülevõetud Rootsi-liini reisijad. Rohkem vedas tänavu reisijaid oma parvlaeva Nordlandiaga Eckerö Line ja hästi läks ka Nordic Jetline katamaraanidel. Suurim tagasilöök reisijate arvus tabas laevafirmat Silja Line.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing