• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Finantsromaan ?Tappev tehing?

  Raamatu peategelane on algaja võlakirjakaupleja Paul Murray, kes armastab oma tööd ja tahab endast head muljet jätta. Romaani tegevus toimub rahvusvahelises keskkonnas ? peamiselt Londonis ja mõnes Ühendriikide linnas.
  Paul on vaimustuses oma ülemusest, kes on ta silmis üks City börsigurusid, kes laveerib oma tehingutega kaose ja hiigelkasumite piiril ning tuleb tavaliselt ka keerulistest olukordadest võitjana välja. Ülemus suhtub Pauli väga hästi ja Pauli arvates peetakse just teda ülemuse mantlipärijaks,
  Siis aga leitakse tema naistöökaaslane tapetuna ning Paul püüab aru saada, mis toimub. Peagi avastab ta valede, pettuste ja mõrvade rägastiku ning tal on tõsist põhjust karta oma elu pärast.
  Petuskeemi uurimine saab alguse ühest Kariibi mere saare maksundusmuudatusest, mis viib keerulise finantstehingu paljastamiseni.
  Tehingu võtmeks olev garantii on kadunud ja garantii andja ei tea sellest midagi.
  Sündmuste käigus tekib armastuskolmnurk, mis paneb Pauli endise töökaaslase tegutsema tema vastu. Romaani lõpp on õnnelik ? mitme riigi politseioperatsiooni tulemusena Pauli armastatu päästetakse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.