• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA on valmis kasutama tuumarelva

  Neljapäeval plahvatas skandaal, kui ilmnesid teated Rahvusvahelise Punase Risti ja USA vahelistest eriarvamustest. Washington lükkas kategooriliselt tagasi Punase Risti palve mitte kasutada terroristidevastases võitluses tuumarelva, kirjutab Kommersant.

  Enne konfliktide puhkemist saadab Punane Rist vastaspooltele memorandumi, milles palub säilitada humanitaarõiguse norme ja Genfi konventsiooni koos lisaprotokollidega. Sellised sammud võeti ette enne Lahesõda 1991.a. ja NATO rünnakuid Jugoslaaviale 1999.a.
  Nüüdki läkitas Punane Rist traditsioonilised noodid ameerika, briti ja afgaani pooltele. Seekord saatis USA Riigidepartemang dokumendi lihtsalt tagasi, soovitades kategooriliselt eemaldada sealt igasugused viited tuumarelvale.
  Punase Risti peakorteris kutsus see esile täieliku peataoleku. Organisatsioon eksisteerib üksnes vabatahtlikest annetustest ja suurimaks finantsdoonoriks on USA: riigi igaaastane annetus 221 mln dollarit on praktiliselt veerand eelarvest.Washingtoni saadetigi uus pöördumise versioon, milles tõepoolest ei mainita enam tuumarelva. Uus versioon võeti USA poolt vastu rahuloluga.
  <#Kommersant=http://www.kommersant.ru/lenta.html?id=23939>
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Saunumi kahjum süvenes Ettevõte laieneb aga jõudsalt
Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Sõõrumaa vaidlushimulisest Oliver Kruudast: nimetan seda sadomasoks
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.