• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ülehomme selguvad selle aasta parimad toiduained

  Kolmapäeval toimuval Toidutööstuse päeval avalikustab toiduainetööstuse liit konkursi ?Eesti parim toiduaine 2001? peaauhindade võitjad ning korraldab konverentsi ?Eesti toiduainetööstuse teel Euroopasse?, teatas toiduainetööstuse liit.

  Konverentsi avab põllumajandusminister Ivari Padar. Seejärel esinevad ettekannetega Euroopa Liidu Toidu- ja Jookide Konföderatsiooni (CIAA) esindajad Dominique Taeymans ja Paul Baldruk. Ülevaate Eesti ja Euroopa Liidu läbirääkimistest annab välisministeeriumi asekantsler Alar Streimann. Euroopa Liiduga ühinemise majanduslikku mõju analüüsib Eesti Tuleviku-uuringute Instituudi direktor Erik Terk. Profindex Baltic juhatuse liige Margit Raid võrdleb Eesti jaekaubandust teiste Euroopa riikidega. AS KESKO Eesti tegevdirektor Timo Hämäla iseloomustab jaekaubandusse sisenemisvõimalusi Euroopa turgudel. TTÜ Toiduaineteinstituudi direktor Raivo Vokk teeb ettekande toitumistrendidest ja uutest toodetest toidutööstuses.
  Toidutööstuse päeva lõpetab konkursi ?Eesti parim toiduaine 2001? pidulik lõpetamine ja autasustamine hotell Viru restoranis ?Merineitsi?. Pidulikul autasutamistseremoonial avalikustatakse konkursi peavõitjad neljas kategoorias - Eesti parim toiduaine, parim jook, parima ekspordipotentsiaaliga toiduaine ning parim toidutoode tervisele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Föderaalreservi prognoos pani USA aktsiaturud rallima
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.