PricewaterhouseCoopers avas ettevõtte juhtidele mõeldud portaali

23. oktoober 2001, 10:38

Maailma suurim majanduskonsultatsioonifirma PricewaterhouseCoopers (PwC) avas Eestis ettevõtete juhtidele suunatud võrguportaali , kust saab leida erinevate majandussektorite süstematiseeritud analüüse, uuringuid jms.

PwC juhtimis-konsultatsioonide arendusjuht Margit Toovise väitel kogub PricewaterhouseCoopers uude veebiportaali majandussektorite kaupa informatsiooni üle maailma, teeb vastavaid analüüse ja tulevikuprognoose.

Eestis avatud portaalis pakutav informatsioon lähtub eelkõige Eesti ettevõtete juhtide võimalikest huvidest ja infovajadustest, mille tarvis on valmistatud eestikeelsed kokkuvõtted neid potensiaalselt huvitavast infost.

Infot uuendatakse igal nädalal PwC spetsialisti poolt välja valitud teemade
ja ülevaadetega.

Portaalist on juurdepääs ka analüüside originaaltekstidele ning võimalus otsida lisainformatsiooni PwC globaalsest informatsioonikogust. Portaali on koondatud ka PwC ja advokaadibüroo Landwell poolt ettevalmistatud maksu- ja õigusalane teave, mida pidevalt uuenduste korral täiendatakse.

Selleks, et portaalist kasutajale maksimaalselt kasu oleks, saab iga kasutaja selle endale personaliseerida, määrates ära, millist informatsiooni talle portaali avanedes kuvatakse.

?Näiteks kindlustusettevõtte juht saab seadistada portaali nii, et temale
avaneb esmalt kindlustust puudutav info. Lisaks on võimalik kasutajal tellida automaatset teadet e-maili aadressile kui portaali lisatakse midagi uut just temale huvipakkuva teema kohta,? märkis Toovis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing