Inno Tähismaa • 25. oktoober 2001 kell 10:49

Ford: loodame Märtinist tulevast staari

Ford on allkirjastanud lepingu noore Eesti sõitja Markko Märtiniga, kellest loodetakse tulevast staari, kirjutab Päevaleht Online, viitega võrguväljaandele Fordracing.net.

?Ma usun kindlalt, et me oleme palganud tulevase staari,? kinnitas Ford Racingu Euroopa direktor Martin Whitaker.

Märtin saab tuleval hooajal esimest korda võimaluse teha kaasa kõikidel ralli MK etappidel, allkirjastatud lepingu kohaselt võistleb ta kõikidel 14 etapil Ford Focusel. ?Mul oli teisigi pakkumisi, aga Ford oli pikas perspektiivis kõige parem,? ütles Märtin ja lisas, et Focus RS on väga hea auto.

Fordi pressiteates märgitakse, et Colin McRae ja kaardilugeja Nicky Gristi ning Carlos Saintz ja Luis Moya kogemus kombineerituna 25-aastase eestlase Markko Märtini potentsiaaliga teeb Fordi meeskonnast algaval hooajal taas ühe tugevaima koosseisuga tiimi.

'Ford edestas mitmeid teisi (tehase)meeskondi üheks rallimaailma parimaks nooreks piloodiks peetava Märtini palkamisel,' on kirjas Fordi ametlikus teadaandes. Märtini kaardilugejaks saab Michael Park.

?Markko allkirja jahtisid paljud ja see on meie jaoks väga positiivne, et ta valis kõikide teiste seast Fordi. Tema leping annab talle võimaluse kogu maailmale näidata, et ta on rallimaailmas tõusev täht ning vastab Fordi poliitikale investeerida noortesse andekatesse sõitjatesse,? ütles Whitaker.

Hetkel kuum