• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna volikogu koguneb erakorralisele ühiselamu-istungile

  Tallinna volikogu keskfraktsiooni ettepanekul kutsutakse 31. oktoobril kokku volikogu erakorraline istung, kus arutatakse volikogu ajutise komisjoni moodustamist Mustamäe ühiselamute ümber tekkinud probleemide uurimiseks.

  Tänasel volikogu eestseisuse istungil andsid keskfraktsiooni esindajad üle 18 linnavoliniku allkirjaga ettepaneku kutsuda 31. oktoobril 2001 kokku volikogu erakorraline istung. Selle päevakorda arvatakse keskfraktsiooni poolt algatatud eelnõu 'Akadeemia tee 38, 42, 46 ja Vilde tee 90 ja 96 omandiõiguse üleminekuga tekkinud küsimuste väljaselgitamine ja elanikele eluruumi erastamise õiguse tagamine' arutelu.
  Eelnõu näeb ette moodustada linnavolikogu ajutine komisjon, kelle ülesandeks on välja selgitada Tallinna linnaametnike tegevus või tegevusetus, mis lõpptulemusena lõi olukorra, kus Mustamäe ühiselamute elanikud ei saa erastada üürilepingu alusel nende kasutuses olevaid eluruume ning keda ähvardab 1. novembrist 2001 a tänavale tõstmine. Komisjon moodustatakse fraktsioonide esindajatest selliselt, et igast fraktsioonist kuuluks komisjoni üks liige. Komisjonil on õigus välja kutsuda Tallinna linnaga teenistus- ja töösuhtes olevaid isikuid ning saada neilt suulisi ja kirjalikke seletusi ning nõuda välja asjassepuutuvaid dokumente kõigilt linna asutustelt.
  Eelnõu peab enne erakorralist istungit saama veel ka volikogu linnavara- ja õiguskomisjoni hinnangu. Mõlemad komisjonid kutsutakse selleks erakorraliselt kokku.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.