28. oktoober 2001 kell 22:00

Juhiseid tippu tõusmiseks

Lühinõuannetest koosnev raamat annab õpetust selle kohta, kuidas peaks käituma organisatsiooni juhi kohta ihkav inimene.

Nii mõnedki nõuanded tunduvad esimesel lugemisel üllatavatena või isegi valedena, aga kindlasti väärivad nad hoolikat läbimõtlemist. On ju raamatu autor saanud Ameerika Ühendriikide parima turundusspetsialisti nimetuse Ameerika turundusühenduselt National Industrial Distributors. Samuti on ta asutanud turunduskonsultatsioonifirma, mis teenindab üle kuuekümne firma kuuekümnes tööstusharus.

Kui autori nõuannetesse süveneda, on nad igati loogilised. Iseasi, kas need kõik soovitused Eestis levinud käitumismallidega sobivad. Aga ilmselt ei peagi sobima.

Näiteid Foxi nõuannetest: Vastu tuleb võtta kõige suuremat sissetulekut tagav koht, ärge käige firma pidudel, ärge oma ülemust üllatage, kiirustades ei jõua kaugele, võitke enda poole sama taseme kolleegide alluvaid, vältige reisimist koos ülemusega, kohelge oma perekonda kui kõige tähtsamat, võtke alati puhkus välja, ärge laske heal ülemusel vigu teha.

Kuidas saada tippjuhiks

Jeffrey J. FoxSinisukk, 150 lkhind ca 70 kr

Hetkel kuum