• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Juhiseid tippu tõusmiseks

  Lühinõuannetest koosnev raamat annab õpetust selle kohta, kuidas peaks käituma organisatsiooni juhi kohta ihkav inimene.
  Nii mõnedki nõuanded tunduvad esimesel lugemisel üllatavatena või isegi valedena, aga kindlasti väärivad nad hoolikat läbimõtlemist. On ju raamatu autor saanud Ameerika Ühendriikide parima turundusspetsialisti nimetuse Ameerika turundusühenduselt National Industrial Distributors. Samuti on ta asutanud turunduskonsultatsioonifirma, mis teenindab üle kuuekümne firma kuuekümnes tööstusharus.
  Kui autori nõuannetesse süveneda, on nad igati loogilised. Iseasi, kas need kõik soovitused Eestis levinud käitumismallidega sobivad. Aga ilmselt ei peagi sobima.
  Näiteid Foxi nõuannetest: Vastu tuleb võtta kõige suuremat sissetulekut tagav koht, ärge käige firma pidudel, ärge oma ülemust üllatage, kiirustades ei jõua kaugele, võitke enda poole sama taseme kolleegide alluvaid, vältige reisimist koos ülemusega, kohelge oma perekonda kui kõige tähtsamat, võtke alati puhkus välja, ärge laske heal ülemusel vigu teha.
  Kuidas saada tippjuhiks
  Jeffrey J. FoxSinisukk, 150 lkhind ca 70 kr
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Tallinna linnaettevõtte juhatuse liige sai süüdistuse
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.