Taksofon igaühe koju ehk ET bluff tuli välja

30. oktoober 2001, 00:00

Sideamet lükkas tagasi Eesti Telefoni auditi, mis on valminud audiitorfirmas Deloitte & Touche. Selgus, et Eesti Telefon oli bluffinud kuutasu omahinnaga, lugedes selleks 237 krooni. Audit näitab, et 237 krooni on hoopis universaalteenuse hind, mis sisaldab telefoni-, interneti- ja taksofoniteenust. Kas tõepoolest on kõik telefoniabonendid endale koju ka taksofoniputka tellinud? Sideametit tuleb tunnustada kuutasu omahinna mitte välja toonud auditi tagasilükkamise eest. Sellega on ta asunud klientide huvide kaitsele, erinevalt energiaturu inspektsioonist. Aga Eesti Telefon on tabatud vassimiselt ? kas pärast seda saab ühtegi tema väidet tõsiselt võtta? Saab, aga samapalju kui valemängija oma.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing