• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinnasse tuleb kolmas Prisma

  2002. aasta oktoobris avab Mustamäel Tammsaare teel uksed kolmas Prisma hüpermarket.

  Prisma omanifirma SOK lõpetab samal ajal Sokose kaubamaja tegevuse. Selle personalil on võimalus asuda tööle Prisma keti kauplustes.
  Prisma saab olema Mustamäe uue kaubanduskeskuse suurim ettevõte. Lisaks Prismale tuleb keskusesse veel 25 kauplust, sealhulgas moe-, vabaaja-, koduelektroonika-, kingitustekauplused ning restoranid. Parkimiskohti tuleb esimeses ehitusjärgus umbes 700 autole.
  Prisma kaupluse üldpindala saab olema umbes 11 000 ruutmeetrit. Müügipind jaguneb võrdselt toidu- ja tarbekaupade vahel. Prismas hakkab tööle umbes 150 inimest.
  Mustamäe Prisma hakkab kuuluma Prisma ketti koos Sikupilli ja Rocca al Mare Prismaga. Prismade operatiivset juhtimist teostab SOK tütarettevõte Hansafood AS. Kõik kolm Prismat kuuluvad Eesti ETK Säästukaardi boonussüsteemi. Rocca al Mare Prisma omanikuks on ETK.
  SOK on otsustanud keskenduda Baltimaades ühele, Prisma hüpermarketitest moodustuvale jaekaubandusketile. Sellest otsusest johtuvalt lõpetab Tallinna Sokos oma tegevuse 2002. aasta sügisel. Otsus põhineb strateegia muutusel ja kootöö lõpetamisel sakslaste Kaufhofi kaubamajaketiga kaks aastat tagasi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.