Vene meediamagnaati kahtlustatakse 1,2 mld kr kantimises off-shore'desse

31. oktoober 2001, 12:50

Venemaa prokuratuur on lõpetanud uurimise meediavaldusfirmast Media-Most raha kantimise asjus ja andis materjalid üle kohtusse, kirjutab RIA-Novosti.

Venemaa peaprokuröri asetäitja Juri Birjukov teatas täna, et Media-Mosti juht Vladimir Gussinski ja firma finantsdirektor Antov Titov on Gibraltari ja USA off-shore"desse kantinud 68 miljonit dollarit ehk ligi 1,2 miljardit krooni.

Meediavaldusfirma Media-Most asutaja Gussinski võeti kinni mullu detsembris Hispaanias ning ta on olnud pikka aega politsei järelevalve all. Media-Mostile kuulus telekanal NTV, mille omanikestruktuuri üle oli tekkinud konflikt kontserniga Gazprom.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing