Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turvalisusest vene moodi

  Aadressil www.sec.ru paiknev venekeelne ?Turvalisuse infoserver? tõestab aga omal moel, et turvalisuse ja julgeoleku alla võib ka Venemaal paigutada hoopis muud olulist infot.
  Suurima ja ehk ka olulisema osa sellel aadressil olevatest materjalidest moodustab turvalisuse ja sidega seotud teenuseid pakkuvate firmade ja ettevõtete kataloog. Kokku on kataloogis olevad 1513 firmat jaotatud 26 erineva märksõna alla, nii saab lihtsa otsingumootori abil leida infot näiteks autose turvalisusega või kindlustusega tegelevate firmade kohta.
  Eraldi leheküljelt leiab ka turvalisusega tegelevate ettevõtete kodulehekülgede TOP 100 ja erinevate turvalisuse aspektidega seotud toodete tutvustused ning samateemalise vestlusringi.
  Kel aga huvi Venemaal toimuvate nö turvamesside kohta, võib otsingumootori abil leida informatsiooni kindlal ajavahemikul toimuvate messide ja nende konkreetse temaatika kohta. Nii kestab alates üleeilsest Samaras kuues kohalik turvamess ?Valve. Julgeolek. Tuleohutus 2001?.
  Arvutikasutajad saavad soovi korral enda arvutisse tasuta tõmmata erinevaid arvutite ja ka üldise turvasedametega seotud programme.
  Kel aga huvi mingi põhjalikuma informatsiooni kohta, saab leheküljele jätta oma päringu ning mõni aeg hiljem leiab ta sealtsamast professionaalide poolt antud vastuse. Küsimuste ampluaa ulatub alates päringutest mõne firma kontaktandmete kohta lõpetades seadusandlusega.
  Eraldi on ka omaette uudistelehekülg uudiste jaoks, mida täiendatakse igapäevaselt. Soovi korral saab leheküljele jätta ka oma e-posti aadressi ning siis saadetakse uudised otse teie arvutisse. Soovi korral saab uurida ka uudistearhiivi, mis ulatub 1999.aasta oktoobrini.
  Leheküljele on võimalik jätta ja lugeda tasuta ostu ? müügi kuulutusi ning uurida erinevate sec.ru kataloogis olevate firmade toodete ja teenuste hinnakirju. Huviline leiab lehekülgedelt ka muud lihtsalt kasulikku ja olulist materjali: ülevaate sellest, mida kujutavad endast erinevad valveandurid, kuidas muuta oma puhkust ohutuks ning infot Venemaa elanikke puudutavate ökoloogiliste riskide kohta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.