Turvalisusest vene moodi

Tarmo Riisenberg 01. november 2001, 00:00

Aadressil www.sec.ru paiknev venekeelne ?Turvalisuse infoserver? tõestab aga omal moel, et turvalisuse ja julgeoleku alla võib ka Venemaal paigutada hoopis muud olulist infot.

Suurima ja ehk ka olulisema osa sellel aadressil olevatest materjalidest moodustab turvalisuse ja sidega seotud teenuseid pakkuvate firmade ja ettevõtete kataloog. Kokku on kataloogis olevad 1513 firmat jaotatud 26 erineva märksõna alla, nii saab lihtsa otsingumootori abil leida infot näiteks autose turvalisusega või kindlustusega tegelevate firmade kohta.

Eraldi leheküljelt leiab ka turvalisusega tegelevate ettevõtete kodulehekülgede TOP 100 ja erinevate turvalisuse aspektidega seotud toodete tutvustused ning samateemalise vestlusringi.

Kel aga huvi Venemaal toimuvate nö turvamesside kohta, võib otsingumootori abil leida informatsiooni kindlal ajavahemikul toimuvate messide ja nende konkreetse temaatika kohta. Nii kestab alates üleeilsest Samaras kuues kohalik turvamess ?Valve. Julgeolek. Tuleohutus 2001?.

Arvutikasutajad saavad soovi korral enda arvutisse tasuta tõmmata erinevaid arvutite ja ka üldise turvasedametega seotud programme.

Kel aga huvi mingi põhjalikuma informatsiooni kohta, saab leheküljele jätta oma päringu ning mõni aeg hiljem leiab ta sealtsamast professionaalide poolt antud vastuse. Küsimuste ampluaa ulatub alates päringutest mõne firma kontaktandmete kohta lõpetades seadusandlusega.

Eraldi on ka omaette uudistelehekülg uudiste jaoks, mida täiendatakse igapäevaselt. Soovi korral saab leheküljele jätta ka oma e-posti aadressi ning siis saadetakse uudised otse teie arvutisse. Soovi korral saab uurida ka uudistearhiivi, mis ulatub 1999.aasta oktoobrini.

Leheküljele on võimalik jätta ja lugeda tasuta ostu ? müügi kuulutusi ning uurida erinevate sec.ru kataloogis olevate firmade toodete ja teenuste hinnakirju. Huviline leiab lehekülgedelt ka muud lihtsalt kasulikku ja olulist materjali: ülevaate sellest, mida kujutavad endast erinevad valveandurid, kuidas muuta oma puhkust ohutuks ning infot Venemaa elanikke puudutavate ökoloogiliste riskide kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:02
Otsi:

Ava täpsem otsing