• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Oktoobris Ameerika börsikrahhi ei tulnud

  Oktoober sai kolmapäeval läbi. Viinakuu on läbi ajaloo olnud USAs börsikrahhide kuu ? 1929., 1987. ja 1997. a krahh toimusid kõik oktoobris. Samas on oktoober olnud ka langeva turu lõppemise kuu ehk karutapja ? 1946., 1957., 1960., 1962., 1966., 1974., 1987., 1990. ja 1998. aastal. November on läbi ajaloo olnud tootluselt kolme parima kuu seas lisaks detsembrile ja jaanuarile, teatas Stock Trader?s Almanac 2001 toimetaja Yale Hirsch Reutersile.
  Sun Microsystems teatas paranenud müügiootustest, mis aitas Nasdaqil kolmapäeval tõusta 1,37 võrra 1690,20 punktile, kuigi indeks oli päevasiseselt enam kui 3 võrra plussis. Teised indeksid langesid. S&P 500 indeks langes märkamatu 0,01 punkti võrra 1059,78 punktile. Dow Jonesi tööstuslik keskmine langes 0,51 võrra 9075,14 punktile.
  Võrguarvutitootja Sun Microsystems aktsia, mis oli kauplemise osas aktiivseim aktsia Nasdaqil, tõusis 6,39 võrra 10,51 dollarile pärast teadet, et firma selle kvartali tellimused on suuremad kui möödunud kvartalis.
  Neljapäeval avaldatud kehvasid majandusnäitajaid tasakaalustas uudis Microsofti ja USA valitsuse vahel sõlmitavast monopolivastase seaduse kokkuleppest. Kell 18.00 kaubeldi Microsofti aktsiat 4,21 võrra plussis 60,61 dollaril. Indeksid kõikusid avanemise järel plussis ja miinuses, turg on väga ebakindel. Kell 18ks oli Nasdaq tõusnud 1,71 võrra 1719,11 punktile ja Dow Jonesi tööstuslik keskmine 0,91 võrra 9157,88 punktile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.