Vaid tark inimene?

02. november 2001, 00:00

On loomulik, et rikkusest rääkides (?Vaid tark inimene võib saada tõeliselt rikkaks?, 31.10.) seatakse eeskujuks rikkad inimesed ning eeldatakse, et rikkuste saamisel on rikastele abiks olnud ka kõrgharidus. Sooviksin siiski artikli autori tähelepanu juhtida tõigale, et Bill Gates, kelle autor seab rikkuses ja harituses teistele eeskujuks, on ise üksnes lõpetamata kõrgharidusega. Ta astus küll Harvardi, kuid sisustas enamiku seal veedetud ajast öösiti pokkerit mängides (sellega ka oma tulevasele firmale algkapitali kogudes). Selliselt ?õppides? ei läinud kaua, kui noor Gates eksmatrikuleeriti akadeemilise edasijõudmatuse tõttu (vt B. Gates, ?Teel tulevikku?).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing