• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jürgenson arutab Pärnumaal teeremondikavasid

  Teede- ja sideminister Toivo Jürgenson ning ministeeriumi kantsler Margus Leivo viibivad täna koos raudteeameti peadirektor Oleg Epneri ning maanteeameti peadirektor Riho Sõrmusega visiidil Pärnu maakonda.

  Visiidil külastatakse Lavassaare kitsarööpmelise raudtee muuseumi, kus arutatakse muuseumi tulevikuplaane ning kaalutakse võimalikke finantseerimiskavasid. Nõupidamisel Pärnu Omavalitsusliidu ja maavalitsuse juhtidega arutatakse järgmise aasta Pärnu linnaga seotud teedeehitusprojektidega seonduvaid küsimusi. Üle vaadatakse ka kogu Pärnu maakonda puudutav teedeehituskava. Pärnu maavanem Toomas Kivimägiga peetakse pikemalt nõu Pärnu sadama juurdepääsuteede küsimusel.
  Pärnu maakonnas on järgmisel aastal pikimaks remonditavaks lõiguks Võiste - Kabli (24 km) teelõik, veel toimuvad teetööd 7,2 kilomeetrisel Pärnu ? Uulu teerist ja 5,2 kilomeetrisel Uulu - Tahkuranna lõikudel. Lisaks tehakse 6,6 kilomeetri ulatuses teetöid Mudiste-Suure-Jaani-Vändra teel ? lõigul maakonna piir-Veskisoo.
  Järgmisel aastal on kokku teehoiuks ette nähtud raha 1,38 miljardit krooni, mis on ligi kaks korda enam kui 2000. aastal. Selline märkimisväärne tõus sai võimalikuks tänu välislaenudele ja Euroopa Liidu eelstruktuurifondi (ISPA) tagastamatule abile. Sellega hakkavad teedesse investeeritavad summad jõudma tasemeni, kus teedeehitus ja remont ületavad teede kulumise - edaspidi on vajalik likvideerida varasematel aastatel tekkinud mahajäämus.
  Suuremad tööd toimuvad järgmisel aastal Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel, Tallinn-Narva maanteel ning Tallinn-Tartu-Luhamaa maanteel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
USA aktsiaturg lõpetas jaaninädala ralliga
USA peamised aktsiaindeksid tõusid reedel hoogsalt, lõpetades börsinädala üle kolmeprotsendise tõusuga.
USA peamised aktsiaindeksid tõusid reedel hoogsalt, lõpetades börsinädala üle kolmeprotsendise tõusuga.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Rapla rahvas on uue Risti Kaubanduskeskuse juba hästi omaks võtnud
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Vene Teater otsib sõjakeerises rahupunkti. "Lapsed ei pea teadma, mis on sõda ja surm"
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.