Reklaam võidakse ETVst välja viia

05. november 2001, 00:00

Kultuuriminister Jaak Allik on andnud lubaduse hakata hiljemalt novembris moodustama ringhäälinguseaduse muutmisega tegelevat komisjoni. Üks muudatusettepanek näeb ette reklaami väljaviimise ETVst. Seda pooldab ringhäälingunõukogu esimees Paul-Eerik Rummo, ootab pikisilmi Kanal 2 juht Ilmar Taska ja sellega on nõus ka ETV peadirektor Hagi ?ein, kui reklaamiraha asemel leitakse täiendav finantseerimisallikas.

Hetkeseis: ETVst reklaami väljaviimine polnud lihtsate ülesannete killast, sellega sai hakkama tegelikult alles eratelemees Toomas Lepp, kui ETV etteotsa sattus. Kui Lepp ise oli see, kes reklaami ETVsse vaikselt tagasi tõi - üks asi on rääkida erakanali, teine ETV mätta otsast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing