Vene toll karmistas taas Soome piiril eeskirju

05. november 2001, 14:29

Venemaa toll teeb igal aastal Soome piiril mingeid muudatusi, mille tagajärjel kannatab piiriületus. Nüüd on Venemaa tolliameti juhataja Mihhail Vanini algatusel karmistatud tollikontrollieeskirju, mida asuti rakendama juba oktoobri keskel, kirjutab Moskvas ilmuv Kommersant.

Hiljuti Moskvas peetud maailmamajandusfoorumil ütles Vanin, et Vene riigi eelarve saab tuludest 39% tolliametilt ning et neid tulusid on kavas veelgi suurendada.

Kommersant kirjutab, et kui tavaliselt kontrollitakse piiril 10-20% veoautodest, siis nüüd on hakatud kontrollima 40% autodest ja autojuhtidelt nõutakse dokumente, mida varem ei olnud vaja. Selle tagajärjel on autode järjekorrad kasvanud kilomeetritepikkuseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing