Investorid ootavad Cisco kvartalitulemusi

Romet Kreek 06. november 2001, 00:00

Ameerika aktsiaturg avanes esmaspäeval plussis, oodates homselt USA keskpanga, Föderaalreservi istungilt agressiivset 0,5protsendipunktilist intressikärbet.

Nasdaq tõusis täna kella 18.30ks 2,54 protsendi võrra 1790,12 punktile. Dow Jonesi tööstuslik keskmine tõusis 1,28 protsendi võrra 9443,24 punktile ning S&P 500 indeks 1,43 protsendi võrra 1102,80 punktile.

Aktsiaturud ootasid eile pärast turgude sulgumist Cisco Systemsilt kvartalitulemusi. Aktsiaturgude ootused ettevõtte majandustulemustele või vähemalt väljavaadetele olid kauplemispäeva esimesel poolel positiivsed. Aktsiaturud ootavad firma majandusaasta esimese kvartali kasumiks aktsia kohta 0,02 dollarit. Kell 18.30 kaubeldi Cisco Systemsi aktsiat reedesest börsi sulgemistasemest 3,42 protsendi võrra kõrgemal, 17,85 dollaril.

Soome aktsiaturud tõusid esmaspäeval väga unise kauplemise käigus. Värskeid uudiseid eriti polnud ja eelistati oodata sel nädalal toimuvate kolme keskpanga rahapoliitikakomiteede intressiotsuseid.

Uudistepuuduses vaeval turul kaubeldakse vähe, mõned fondijuhid ootavad aktsiaturu tõusu vaatamata oktoobris toimunud HEX indeksi 22protsendilisele tõusule.

?Üldiselt tundub turu olukord olevat hea ja me soovitame inimestel osta aktsiad,? ütles üks Helsingi fondijuht Reutersile. ?Mis alternatiivi sellele hetkel on? Võlakirjade tootlused on nii madalad, et paljud inimesed võivad hakata ostma aktsiaid.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing