• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Investorid ootavad Cisco kvartalitulemusi

  Ameerika aktsiaturg avanes esmaspäeval plussis, oodates homselt USA keskpanga, Föderaalreservi istungilt agressiivset 0,5protsendipunktilist intressikärbet.
  Nasdaq tõusis täna kella 18.30ks 2,54 protsendi võrra 1790,12 punktile. Dow Jonesi tööstuslik keskmine tõusis 1,28 protsendi võrra 9443,24 punktile ning S&P 500 indeks 1,43 protsendi võrra 1102,80 punktile.
  Aktsiaturud ootasid eile pärast turgude sulgumist Cisco Systemsilt kvartalitulemusi. Aktsiaturgude ootused ettevõtte majandustulemustele või vähemalt väljavaadetele olid kauplemispäeva esimesel poolel positiivsed. Aktsiaturud ootavad firma majandusaasta esimese kvartali kasumiks aktsia kohta 0,02 dollarit. Kell 18.30 kaubeldi Cisco Systemsi aktsiat reedesest börsi sulgemistasemest 3,42 protsendi võrra kõrgemal, 17,85 dollaril.
  Soome aktsiaturud tõusid esmaspäeval väga unise kauplemise käigus. Värskeid uudiseid eriti polnud ja eelistati oodata sel nädalal toimuvate kolme keskpanga rahapoliitikakomiteede intressiotsuseid.
  Uudistepuuduses vaeval turul kaubeldakse vähe, mõned fondijuhid ootavad aktsiaturu tõusu vaatamata oktoobris toimunud HEX indeksi 22protsendilisele tõusule.
  ?Üldiselt tundub turu olukord olevat hea ja me soovitame inimestel osta aktsiad,? ütles üks Helsingi fondijuht Reutersile. ?Mis alternatiivi sellele hetkel on? Võlakirjade tootlused on nii madalad, et paljud inimesed võivad hakata ostma aktsiaid.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.