Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Cisco kahjum 4,7 mld

  Vaatamata oodatust parematele tulemustele teatas firma, et jätkuv majanduse ebakindlus ja 11. septembri terrorirünnakute mõjud teevad raskeks nii lühi- kui pikaajaliste prognooside tegemise. 27. oktoobril lõppenud kolme kuuga teenis Cisco 0,04 dollarit kahjumit aktsia kohta võrreldes aastataguse 0,11dollarilise kasumiga aktsia kohta ehk 798 mln dollarilise kogukasumiga (13,91 mld krooni).
  Jättes ühekordsed kulud, sealhulgas 858 miljoni dollari suurune (14,95 mld krooni) investeeringute mahakandmine, arvestamata, teenis firma 332 miljonit dollarit kasumit (5,79 miljardit krooni) ehk 0,04 dollarit aktsia kohta. Eelmisel aastal samal ajal teenis ettevõte aktsia kohta 0,18 dollarit. Analüütikud ootasid firma kasumiks aktsia kohta 0,02 dollarit.
  Firma käive kahanes mullusega võrreldes 32 protsendi võrra 4,4 miljardile dollarile (76,7 miljardit krooni), kuid kasvas võrreldes eelneva kvartaliga 3 protsendi võrra. Analüütikud ootasid ettevõtte käibeks 4,2 miljardit dollarit (73,2 miljardit krooni).
  Firma juht John Chambers prognoosis, et teises kvartalis jääb ettevõtte käive esimese kvartaliga samale tasemele või suureneb veidi. ?Ei üllata, kui tellimused kõiguvad ükskõik kummas suunas võrreldes prognoosidega,? ütles Chambers.
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Suur galerii: InvesteerimisFestivali esimene päev
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Raha kaasamine on maailma turgudel langenud veerandi võrra
Raha kaasamine aktsiaemissioonide, võlakirjade ja laenude abil on maailma finantsturgudel kukkunud 25%, jõudes tagasi 2019. aasta tasemele.
Raha kaasamine aktsiaemissioonide, võlakirjade ja laenude abil on maailma finantsturgudel kukkunud 25%, jõudes tagasi 2019. aasta tasemele.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.