Autotööstusega teisele katsele

08. november 2001, 00:00

Eesti ei saanud endale BMW koostetehast, lepingust ilmajäämise üks põhjus võis olla ametnikkonna salatsemine. Esimene ja sealjuures niru pakkumine läks teele, ilma et üldsus oleks asjast midagi teadnud. Hiljem oli raske midagi muuta.

Nüüd on maad kuulamas Volvo, Scania ja Saab, et teha allhanget Eestis. Majandusministeeriumis peaksid nüüd algama kibedad päevad, et koostada atraktiivne pakkumine. Moosida pole vaja, küll aga selgelt välja tuua kõik Eesti plussid: investeeringute tulumaksuvabastus, hea laevaühendus Rootsiga, majanduskasvu jätkumine, stabiilne rahasüsteem, maa ostmise võimalus. Tähelepanu äratav pakett oleks positiivne näide sellest, kuidas riik sekkub majandusellu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing