Kihiline keefiritarretis

Marek Hinrikson 09. november 2001, 00:00

Ehkki keefir seostub eelkõige soolase maitsega, annab sellest valmistada ka mitmeid magusroogasid. Lisades maasikaid, suhkrut, vanilli ja ?elatiini, muutub keefir vaid üheks komponendiks, mille algsest maitsest ei jää järele pea midagi. Koos kaerahelbe- ning ?okolaadikolmnurkadega viib keefiritarretis aga keele alla.

Maitse üle ei vaielda ja nii võib keefiri asemel kasutada ka populaarset Eesti hapupiimatoodet Haps või piirduda hariliku rõõsa koorega. Kaerahelvestest ei maksa kindlasti loobuda ega neid asendada, sest need on väga tervislikud ning annavad magustoidule omapärase maitse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing