• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rahvapartei kaalub Leivi Sheri tagandamist

  Eestimaa Ühendatud Rahvapartei (EÜRP) arutab täna abilinnapea Leivi Sheri tagandamist, abilinnapea ise keeldub oma eksimusi tunnistamast, kirjutab Postimees.

  Kolmapäeval ootamatult Soome tööreisile sõitnud Leivi Sher kinnitas eile Postimehele antud telefoniusutluses, et ei kavatse abilinnapea kohalt lahkuda. ?Seda ei otsusta mina, vaid minu erakond ja minu teada tuleb see küsimus lähipäevil arutlusele,? lausus ta.
  <pilt#TonisPalts.jpg#Linnapea Tõnis Palts pälvis abilinnapea Leivi Sherilt kriitikat. <br#160#200#0>
  Sher ei olnus nõus ka linnapea Tõnis Paltsi otsusega vallandada Tallinna turvalisus-ja integratsiooniameti juhataja Galina Pantshenko.
  ?Ma pole allkirjastatud akti näinud sest, sest seda pole linnavalitsuse liikmetele jagatud,? ütles abilinnapea. ?See dokument, mida mina näinud olen, ei kannata mitte mingisugust juriidilist analüüsi, sest on koostatud loogikareeglite vastaselt ja ebaobjektiivselt.?
  Samuti Soomes viibiv Tallinna volikogu esimees Rein Voog avaldas lootust, et Sheri jätkamine või tagandamine tuleb arutluselt koalitsiooninõukogu tänasel koosolekul.
  ?Aga linnavalitsuse liikme väljavahetamine on siiski tema saatnud erakonna siseasi ja teistel partneritel on siin väga raske sekkuda,? nentis Voog.
  Sher ütles, et abilinnapea kohalt tagasikutsumise korral ei kavatse ta otsust vaidlustada.
  Postimehele teadaolevalt on EÜRP valmis Sheri tagasi kutsuma juhul, kui abilinnapea ei jõua ise erakonnakaaslasi ennetada, teavitades linnavalitsust ning avalikkust enda tagasiastumisest.
  EÜRP esimees Viktor Andrejev tunnistas, et temalegi tuli abilinnapea Soome-sõit üllatusena. Erakonna esimehe sõnul on veel vara rääkida uutest abilinnapea kandidaatidest, kuigi sellele olevat mõeldud. Juhul kui erakond otsustab Sheri tagasi kutsuda, valitakse uus abilinnapea kolme kandidaadi hulgast, kelle nimesid Andrejev veel ei avalikustanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Investori soovitused oma raha suunamiseks: igasugune kulgemine on kurjast
Raha kipub käes kiirelt sulama, kuid haarates ohjad endale, saad juhtida raha õigesse kohta ja vältida rahaorjaks saamist.
Raha kipub käes kiirelt sulama, kuid haarates ohjad endale, saad juhtida raha õigesse kohta ja vältida rahaorjaks saamist.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Kallas Ukraina ja Moldova kandidaatriigi staatusest: see on suurim edasiminek pärast NSVL-i lagunemist
Eile andsid riigijuhid Brüsselis Ukrainale ja Moldovale Euroopa Liidu ametliku kandidaatriigi staatuse. Ka Ukraina presindet Volodõmõr Zelenskõi ütles, et see on nende riigi jaoks üks olulisemaid sündmusi pärast Nõukogude Liidu lagunemist.
Eile andsid riigijuhid Brüsselis Ukrainale ja Moldovale Euroopa Liidu ametliku kandidaatriigi staatuse. Ka Ukraina presindet Volodõmõr Zelenskõi ütles, et see on nende riigi jaoks üks olulisemaid sündmusi pärast Nõukogude Liidu lagunemist.
Viimsis 1,5 miljoni euroga müügis oleva kinnistu müügikuulutuses on valeinfo
Skandaalse prügiärimehe Mihhail Vommiga seotud Komposti kinnistu Viimsi vallas on pandud müüki 1,5 miljoni euroga ning ehkki kuulutuses väidetakse, et alustatud on detailplaneeringuga, muutmaks tootmismaa elamumaaks, siis valla esindajate sõnul ei vasta see tõele.
Skandaalse prügiärimehe Mihhail Vommiga seotud Komposti kinnistu Viimsi vallas on pandud müüki 1,5 miljoni euroga ning ehkki kuulutuses väidetakse, et alustatud on detailplaneeringuga, muutmaks tootmismaa elamumaaks, siis valla esindajate sõnul ei vasta see tõele.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.