• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mercedese V-klass müüb hästi

  Oktoobri tarbesõidukite müügis tegid Autode Müügi ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu (AMTEL) andmeil ilma Mercedes-Benz ja tema V-klassi suurkaubikud, mida müüdi kokku 24. Lisaks veel 5 veoautot ning koos Peugeot?ga jagas MB oktoobri müüduima tarbesõiduki tiitlit. ARKi andmetel küll Mercedese kaubikud suuremalt jaolt registrisse ei jõudnud, kuid igatahes on oktoober olnud MB jaoks edukas kuu ka varem. Möödunud aastal tegi MB tarbesõidukite müügis just oktoobris oma rekordi. Aasta kokkuvõttes on aga suurkaubikute osas MB kindel liider ja edestab teisel kohal olevat Peugeot?d ligi kahekordse edumaaga. Vahe on vaid selles, et kui Peugeot? puhul on tegemist ühe kaubikuga, siis Mercedel on neid tervelt kolm: Vito, Sprinter ja Vario.
  Väikekaubikute seas on juhtohjad jätkuvalt PSA kloonkaubikute Citroen Berlingo ja Peugeot Partneri käes. Kui esimene oli oktoobris paari auto jagu eespool, siis aasta kokkuvõttes juhib Partner vaat et kahekordse edumaaga.
  Võrreldes eelmise aastaga on tarbesõidukite müügis astunud suure sammu edasi Toyota. Aastal 2000 müüdi seda marki tarbesõidukeid kokku 61, kogumüügis oldi 11. kohal. Tänavu on 10 kuuga müüdud juba 116 Toyotat ja ollakse kogumüügis koguni 4. kohal, olles lükanud koha võrra tahapoole Volkswageni. Mullu 5. kohal püsinud Iveco on tänavu langenud 7. kohale.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
USA aktsiaturg lõpetas jaaninädala ralliga
USA peamised aktsiaindeksid tõusid reedel hoogsalt, lõpetades börsinädala üle kolmeprotsendise tõusuga.
USA peamised aktsiaindeksid tõusid reedel hoogsalt, lõpetades börsinädala üle kolmeprotsendise tõusuga.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Rapla rahvas on uue Risti Kaubanduskeskuse juba hästi omaks võtnud
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Vene Teater otsib sõjakeerises rahupunkti. "Lapsed ei pea teadma, mis on sõda ja surm"
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.
Vene Teater Tallinnas võtab tööle kaks Ukrainast pagenud noort näitlejat, selle teatri juht on pärist Ukrainast. Siiski pole harvad juhud, kus Vene Teatrit seostatakse oma nimest tingituna Venemaaga.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.