Kadi Heinsalu • 12. november 2001 kell 16:53

Üks Äripäeva ajakirjanik ootab Philadelphias lennukis

Äripäeva ajakirjanik Indrek Kald, kes oli teel USAs COMDEXi tehnoloogiamessile, ootab oma lennukis Philadelphias, millal New Yorgi lennujaamad avatakse ja tohib edasi lennata Las Vegasesse.

'Jõudsin just Air France Pariis- New York lennuga Philadelphiasse. Ootan oma lennukis NY lennujaamade avamist ja edasilendu. Ei tea, millal saan sealt Las Vegasesse,' teatab Kald saadetud SMS sõnumis.

Kald vastas ka mobiilikõnele ja rääkis, et nende lennuk ootab juba umbes 45 minutit ja äsja teatas kapten, mis firma lennukiga õnnetus juhtus ja et surnud on 248 inimest. 'Öeldi, et lendame varsti New Yorki, kui Kennedy lennujaam jälle avatakse,' lisas Kald. Lennukatastroofi põhjuste kohta kapten midagi ei rääkinud. 'Paanikat reisijate hulgas ei ole,' lisas ta.

Hetkel kuum