Ilves, Hololei ja Järvelill kohtuvad suurettevõtjatega

13. november 2001, 16:37

Mõõdukate juhid kohtuvad homme Eesti Suurettevõtjate Assotsiatsiooni esindusega, et arutada kavandatava rahvusliku kokkuleppe raames ühiselt Eesti ühiskonna arenguprobleeme.

Kõnelustel keskendutakse Eesti poliitika ja majanduse hetkeolukorrale ning tulevikustsenaariumidele, tööhõiveproblemaatikale ja sotsiaalpartnerlusele.

Mõõdukate poolt osalevad kohtumisel erakonna esimees Toomas Hendrik Ilves, aseesimees Rein Järvelill, majandusminister Henrik Hololei, Riigikogu majanduskomisjoni liige Mihkel Pärnoja ja peasekretär Tõnu Kõiv.

?Mõõdukad toetavad kindlalt dialoogi erinevate organisatsioonide vahel, sest vaid teineteise ettepanekuid kuulates, neid arutades ja seejärel ellu viies on võimalik jõuda eesmärgini - Eesti igakülgse ja tasakaalustatud arenguni,? ütles Kõiv.

Kõivu sõnul on tasakaalustatuse üks märk seegi, et homsele kohtumisele ESEA kui suurte tööandjate esindusega eelnesid eelmisel nädalal kõnelused Mõõdukate ja Eesti Ametiühingute Keskliidu delegatsioonide vahel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing