• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  CV-Online`i liitujate ja külastajate arv kahekordistus kümne kuuga

  CV-Online Eesti andmebaasiga liitunute ja külastajate arv on viimase kümne kuuga kahekordistunud.

  Andmebaasiga liitunute arv ületas novembri alguses 50 000 ning külastajate arv nädalas poole miljoni piiri. Möödunud aasta lõpus oli andmebaasiga liitunuid 20 000 ning külastusi nädalas 300 000. Viimase kümne kuuga on tööjõuportaal avaldanud 2408 töökuulutust.
  CV-Online Eesti tegevjuhi Margus Ärmi sõnul tuleneb oodatust kiirem kasv mahukast arendustegevusest. 'Täna oleme arenduses juba turu vajadustest ees ning keskendume nüüdsest enam arendatud toodete müügile ja teenindusele,' märkis Ärm.
  CV-Online on arendustegevusse investeerinud kokku 60 miljonit krooni. Sellest otseselt tootearendusse on firma suunanud 12 miljonit krooni. Firma suuremateks arendusprojektideks on CVO põhiteenus, CVO Selector ning CVO backoffice tarkvara.
  Ettevõtte kiiret kasu tunnistas ka audiitorfirma Deloitte Touche, kelle mõõdunud nädalal avalikustatud Kesk-Euroopa tehnoloogiafirmade edetabelis saavutas CV-Online Eesti firmadest kõige kõrgema, seitsmenda asetuse 824%-se käibekasvuga.
  CV-Online on Kesk- ja Ida-Euroopa juhtiv Internetis personaliteenuseid pakkuv ettevõte. CV-Online tegutseb kokku kaheksas riigis; T?ehhis, Ungaris, Poolas, Venemaal, Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Emori viimase uuringu järgi on CV-Online tuntuselt neljas internetikeskkond Eestis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Seaduseelnõu teeb virtuaalvääringute pakkujatele nõuded karmimaks
Keit Pentus-Rosimannuse juhitav rahandusministeerium saatis kooskõlastusele virtuaalvääringu teenuse pakkumist karmistava eelnõu, nagu ta eelmisel nädalal pärast rahapesu andmebüroo tehtud riskihinnangu avaldamist lubas.
Keit Pentus-Rosimannuse juhitav rahandusministeerium saatis kooskõlastusele virtuaalvääringu teenuse pakkumist karmistava eelnõu, nagu ta eelmisel nädalal pärast rahapesu andmebüroo tehtud riskihinnangu avaldamist lubas.