ETV vaadatuim kanal haritud vaatajate hulgas

16. november 2001, 16:32

Pärast TV1 kadumist suurenes kõikide kanalite vaatajaskond, kõrgharidusega vaatajate hulgas oli ETV osakaal 21,3%, järgnesid TV3 15,2% ja Kanal 2 12,2%.

?Avalik-õiguslikule televisioonile on väga tähtis olla vaadatav, sest vaid üksikutele vaatajatele saadet tehes ei õigusta me maksumaksja investeeringut, ? selgitas saabunud numbreid ETV programmijuht Ilmar Raag. ?Nüüd kus oktoober kinnitab teatud vaatajate eelistusi meie sügisprogrammile, võime vaid tänada oma vaatajaid ja lubada, et meil on mõned üllatused veel varuks.?

Fakti, et ETV osakaal on õhtusel ajal tugevam, kui kogu päeva kokkuvõttes, võib seletada vaid sellega, et ETV on loobunud seepide näitamisest päevasel ajal.

Oktoobrikuu kõige populaarsem telesaade oli jätkuvalt Eesti Televisiooni ?Pealtnägija?, mille iga saadet vaatas keskmiselt 380?000 inimest.. 50 enimvaadatud saate hulgas oli 20 ETV saadet, 16 TV 3-e saadet ning 14 saadet Kanal 2-lt. Sealjuures oli 10 kõige enam vaadatud saate hulgas 6 ETV saadet.

Kõrgema sissetulekuga televaatajate seas (isiklik sissetulek üle 4000 krooni kuus) on jätkuvalt eelistatum telekanal ETV 21,3-e protsendiga, järgnevad TV 3 ja Kanal 2, kelle telerivaatamise osakaal kõrgema sissetulekuga vaatajate seas oli oktoobrikuus vastavalt 18,9% ja 14,2%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing