Tartu maantee läbimurde torustik sai 23 000kroonise kruusakatte

19. november 2001, 08:20

Tallinnas Tartu maantee läbimurdel Jaani seegi mälestiste alal kulgev külmakartlik torustik sai kergkruusakatte, mis läks linnale maksma 23 000 krooni pluss käibemaks, kirjutab Postimees.

?Kergkruusaga soojustamise idee pakkusime Tallinna säästva arengu ja planeerimise ametile meie ise,? ütles ehitusmaterjale tootva Optiroc ASi turundusdirektor Eero Kotli. ?Pakkusime lihtsat ja kiiret lahendust ja see pakkumine võeti vastu.?

Kotli ütles ETA-le, et töö algas laupäeva hommikul kell 10.30 ja poole nelja ajal pärastlõunal hakkasid töömehed soojustusega valmis saama.

Kotli sõnul on Optiroci Häädemeeste tehases valmistatud kergkruus umbes viis korda kergem ja paremate soojustusomadustega kui looduslik liiv. Kergkruusa paigaldamine on ka märksa hõlpsam kui torustiku liivaga katmine. Kotli sõnul pole see materjal odavam kui liiv, kuid seda kulub vähem.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing