Veinikultuur kadumas

20. november 2001, 00:00

Paljud kauplused müüvad südame rahuga võltsitud Gruusia veine. Selline praktika pidavat olema täiesti seaduslik. Kaup läheb, kuna tal on tarbimisväärtust ja õigetest Gruusia veinidest on ?analoogid? oma kaks korda odavamad.

Heakene küll. Jääb arusaamatuks, miks püütakse võidelda nt piraattarkvara vastu, kui kümneid kordi odavam analoog teeb sama töö ära. Või piraat-CD-plaadid, mille ainsaks kehvemaks näitajaks võrreldes originaaliga on ümbris. Roheline tee valeveinidele teeb piraatlusevastase võitluse naeruväärseks. Kui survegrupp õigete Gruusia veinimeistrite näol on väike ja liiga kaugel, siis kus on meie omad veiniasjatundjad, -kriitikud ja peenmekutajad?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing