Astmeline tulumaks ei saa jõustuda enne aastat 2004.

20. november 2001, 12:41

Kui arvestada, et praegusi koalitsiooniparteisid seob koalitsioonileping ning maksuseaduste jõustumine võtab aega, ei saa astmeline tulumaks jõustuda enne 2004. aastat.

Mõõdukate aseesimees Rein Järvelill ei välistanud, et erakonna üks valimiseelseid lubadusi on astmelise tulumaksu kehtestamine. ?Seda tahab 71% rahvast,? rõhutas Järvelill. ?Astmeline tulumaks tuleb pikapeale niikuinii.?

Järvelille sõnul ei saa erakond siiski lähtuda oma partnerite valikul erakondade puhul ühest näitajast, kas nad toetavad astmelist tulumaksu või mitte. ?Meie erakonnas see probleem, et pole veel välja kujunenud ühist erakonna seisukohta progresseeruvat tulumaksu osas. Ettevalmistav töö käib nii ühtede kui ka teiste poolt.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing