Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tehvandi maatüli tõi Raidali koduukse taha öise ähvardaja

  Otepää vallavolikogu esimees Jaanus Raidal palus kaitsepolitseil selgitada, mis asjaoludel ilmus südaööl tema kodu ukse taha tundmatu isik, kes vihjas Tehvandi suusakeskuse maade ümber käivale vaidlusele, kirjutab Postimees.

  Raidali sõnul koputas lühikeste juustega jässakas mees tema Otepää maja uksele täpselt südaööl. Tundmatu tutvustas end kui kriminaali ja tagaotsitavat, kes varjab end Soomes.
  ?Külaskäik? toimus oktoobri lõpus, pärast seda teatas Raidal juhtunust kaitsepolitseile.
  ?Lasin mehe sisse, vestlus käis elutoas,? rääkis Raidal. Mees keeldus end tutvustamast, Raidal omakorda ulatas talle vestluse lõpus oma visiitkaardi ja palus enne järgmist tulekut ette helistada.
  Kaitsepolitsei komissar Henno Kuurmann ütles, et Raidali ähvardamist puudutav kriminaalasi pole kapo menetluses.
  Varem on Raidal öelnud, et püüab olla lepitaja, kes Tehvandi maade pärast vaidlevate ärimeeste, valla ja suusaavalikkuse tüli vaigistaks.
  Postimehele teadaolevalt vihjas tundmatu külaline Raidalile, et pole tulnud teda ähvardama, vaid selgeks tegema, et Tehvandi suusakeskuse maadele kavandatav hotelliprojekt on väärt mõte.
  Hotelliprojekt, mille rahastajana on nimetatud supermodell Carmen Kassi, kavandab Tehvandi suusakeskuse maadele mittetulundusühing Tehvandi Tervisekeskus eesotsas juhataja Kuldar Aavikuga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Suur galerii: InvesteerimisFestivali esimene päev
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Eile algas kolm päeva kestev InvesteerimisFestival.
Comodule koondab ärid ühe katuse alla ja saab uue tegevjuhi Kristjan Maruste jätkab emafirma juhina
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.
Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule muudab ettevõtte struktuuri ja loob grupi, mis koondab enda alla kolm ettevõtet. Senine Comodule'i juht Kristjan Maruste asub juhtima emaettevõtet, Comodule'i ette astub teine asutaja Teet Praks.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.