Eesti Energia saadab tarbijatele soovitused koju

22. november 2001, 09:34

Eesti Energia saadab järgmise aasta veebruaris elektritarbijatele koju soovitused kliendile kasulikuma paketi valiku kohta, kirjutab Postimees.

Järgmise aasta 1. aprillist toimuva elektrienergia suure kallinemise tõttu on osal elektri tarbijatel kasulikum vahetada olemasolev hinnapakett soodsama vastu.

?Saadame klientidele järgmise aasta alguses kirjaga koju soovitused, millist paketti oleks kliendil kasulikum tema senist elektritarbimist arvestades valida,? selgitas Eesti Energia Teeninduse turundusdirektor Jaanus Arukaevu. ?Uute hindadega on mõttekas osal kolmanda ja neljanda paketi tarbijatel tagasi võtte esimene või teine pakett ning suurematel, üle 13 000 kilovatt-tunni elektrienergiat aastas tarbivatel klientidel võib muutuda kasulikumaks viienda või kuuenda paketi valik.?

Et eelmise hinnatõusu ajal sõlmisid võimalikud tulevased hinnapaketi vahetajad ehk kolmanda ja neljanda paketi omanikud ka Eesti Energiaga elektritarbimise lepingud, siis tänavu ei tohiks uus paketivalik järjekordi ja probleeme Eesti Energia klienditeeninduspunktides tekitada.

Eesti Energial on veel lõplikud uued tariifide boonussüsteemid suurematele tarbijatele ehk elektriga eramuid kütvatele klientidele välja töötamata, mistõttu pole ka enne järgmise aasta veebruari uut hinnapaketti mõttekas valima hakata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing