Mood kinosaalis

ÄP 23. november 2001, 00:00

Taas tuleb legendaarne moesündmus ? ERKI Moeshow. EKA tudengid ja diplomeeritud tegijad saavad sealsel catwalk-il võimaluse esitada publikule oma piirideta ideetulva, või siis ontlikku disaini, igaüks oma käekirjale vastavalt. Ürituse üheks põhiideeks ongi anda noortele võimalus näidata massitrendidest vaba loovust ning leida uusi staare meie kitsukesel moeturul. Laval võib näha 36 kollektsiooni, esindatud on Helsingi TAIKi tudengid, Riina Põldroos, Ruta Tepp, Ketlin Bachmann-Põldroos, Gerly Tinn, Vassilissa, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre jpt. Esmaettekandele tuleb ka uus Eesti noortemärk HULA.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing