Eesti suurim maksuprotsess lükkub edasi

23. november 2001, 09:24

Täna kell 10 algama pidanud Eesti suurim maksuprotsess, kus osalisteks konsultatsioonifirma Divec juht Erik Vallaste ja maksuamet, lükatakse edasi, sest riigikohtust saabuma pidanud toimik pole Tallinna halduskohtusse veel jõudnud.

Uus kohtuistungi kuupäev selgub täna lõunaks, öeldi halduskohtu kantseleist.

Halduskohus peab hakkama arutama Vallaste kaebust maksuameti ettekirjutuse peale, milles Vallastet süüdistati 28 miljoni krooni suuruse isikutulu varjamises aastail 1995-1999. Ühtekokku nõuab maksuamet Vallastelt tasumata tulumaksu ja intresside maksmist ligi 12 miljoni krooni ulatuses.

Erik Vallaste, kes on lasknud endale ehitada 10 miljonit krooni maksnud eramu, on ise väitnud, et ta teenis sel ajal keskmiselt 25 000 krooni aastas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing