Teisipäeval tuleb Eestisse Rootsi autotööstuse tarnijate missioon

23. november 2001, 14:15

Teisipäeval, 27. novembril tuleb EAS Ekspordiagentuuri ja Välisinvesteeringute Agentuuri organiseerimisel Eestisse Rootsi autotööstuse tarnijate missioon, mille eesmärgiks on leida autotööstuse tarnijatele uusi tootmisvõimalusi, teatas ettevõtluse arendamise sihtasutus.

EAS Ekspordiagentuuri direktor Lea Kroonmanni sõnul tuleneb antud projekt olukorrast Rootsis, kus autotootjate poolt planeeritav kulude optimeerimine enam ettevõtetele kasvutulemust ei anna. Rootsi ettevõtjatel on plaanis vähendada tootmiskulusid ligi 10%, samas oodatakse uutelt partneritelt sama kvaliteeti, mis praegustel tarnijatel.

Skandinaavia Autotööstuse Tarnijate Assotsiatsiooni poolt Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas läbiviidavasse tarnijate leidmise projekti on kaasatud 37 Rootsi ettevõtet. Eestit külastab neist 25 ettevõtet, kes kohtuvad Eestis koostöö eesmärgil 56 kohaliku ettevõtte esindajaga.

Rootsi autotööstuse tarnijate missiooni finantseerib Rootsi riik, kaasfinantseerija on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ning toetajad Volvo, Saab ja Scania.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing