Ülo Toomsalu • 23. november 2001 kell 6:25

Eesti kaardimängijad võitsid 720 000 krooni

Varssavis peeti läänemeremaade blackjacki-võistlus, kust Eesti mängijad tõid individuaalsete ja meeskondlike auhinnarahadena koju 40 500 dollarit - 720 000 krooni. Kogu auhinnafond oli sealjuures ümmarguselt 810 000 krooni, kirjutab SL Õhtuleht.

Individuaalarvestuses said eestlased kaksikvõidu ja meeskonnavõistlusel esikoha.

Blackjack on hasartmäng, mida laialt tuntakse kui kahtkümmend ühte. Nagu hasartmängus ikka võib ka siin üsna tublilt kaotada, nagu juhtus Eesti võistkonnast Margusega, kes kolmandast kohast ilma jäi. ?Läksin panust kahekordistades esikohta jahtima, ning see maksis mulle ka teise koha - 10 000 dollarit. Kahtlemata elu kalleim panus,? tunnistab Margus.

Eesti võistkonda olid end eelvoorutulemustega mahutanud ka üks soomlane (olgugi, et Soome võistles oma meeskonnaga) ja taanlane.

Tuleval aastal mängitakse meistritiitlile Tallinnas.

Hetkel kuum