• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Enimexi lennuk on teinud hädamaandumise ka Rumeenias

  Aasta tagasi 30. novembril tegi Istanbulist Tallinna suunduv ASle Enimex kuuluv lennuk tehnilise rikke tõttu hädamaandumise Rumeenias.

  Enimexi lennuk AN-72 pidi maanduma pärast poolteist tundi kestnud lendu, sest piloodid avastasid lekkest tingitud õlikulu. Pilootide hinnangul ei oleks õlist Tallinnani jätkunud. Tellimislendudeks mõeldud lennukis viibis tookord alla 20 inimese. Intsidenti uuris lennuameti loal Emexi enda komisjon.
  Aasta varem tegi Enimexile kuuluv lennuk hädamaandumise ka Poolas asuval heinamaal, sest kütus lõppes otsa. Lennukis viibinud kaks pilooti ja lennuki hooldusmehaanik õnnetuses viga ei saanud. Piloodid maandasid lennuki heinamaale, mis asus 30 kilomeetri kaugusel lennu sihtkohast. Lennuki põhiosa jäi terveks, kuid masina ninaosa sai vastu kraaviperve põrgates kõvasti kannatada.
  Transpordilennukil oli üle pooleteise tonni lasti ning ta startis Rootsis asuvalt lennuväljalt. Kaks aastat tagasi toimunud õnnetuse põhjustas see, et lennuki kapten ei tankinud lennuki kaubakogust ja sihtpunkti kaugust arvestades küllaldaselt kütust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.