Eestisse tuleb visiidile NATO peasekretär George Robertson

27. november 2001, 11:39

Neljapäeval, 29. novembril tuleb Eestisse ühepäevasele visiidile NATO peasekretär Lord George Robertson.

Lord Robertsonil on kavas kohtumised president Arnold Rüütli, peaminister Mart Laari, välisminister Toomas Hendrik Ilvese, kaitseminister Jüri Luige, Kaitseväe juhataja Tarmo Kõutsi ning Riigikogu väliskomisjoni esimehe Andres Tarandi ja riigikaitsekomisjoni aseesimehe Trivimi Vellistega.

Kohtumistel on kõne all Eesti ja NATO koostöö ning Eesti NATO-liikmelisuse saavutamise tegevuskava (MAP), samuti mitmed teised Euroopa julgeolekuga seotud küsimused. Peale kohtumisi annavad Lord George Robertson, välisminister Ilves ja kaitseminister Luik ka ühise pressikonverentsi välisministeeriumi pressikeskuses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing