Ilmub kaks kinnisvarahoolduse käsiraamatut

27. november 2001, 09:41

Eesti Kinnisvara haldajate ja Hooldajate Liit (EKHHL) korraldab 4. detsembril liidu poolt kirjastatud kahe uudisteose esitluse.

Raamatute 'Kinnisvara korrashoid - käsiraamat omanikule' - koostaja EKHHL-i juhatuse esimees Jüri Kröönström ja 'Kinnisvara korrashoid - käsiraamat asjatundjale' - koostaja Tallinna Tehnikaülikooli professor Roode Liias, nimetused räägivd juba ise, kellele üks või teine neist eelkõige on suunatud.

Mõlemad raamatud põhinevad kuu aja eest kinnitatud Eesti kinnisvara korrashoiustandardile. Viimane aitab määratleda kinnisvara haldamise ja hooldamise kvaliteedikriteeriume ning aitab tagada hoonete normaalse korrashoiu ja säilimise.
Käsiraamatute presentatsioon toimub kell 15 Tallinna Ehituskeskuse saalis Rävala pst 8c.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing