Kinnisvarakeskus.ee vahetas omanikku

27. november 2001, 16:35

Internetiportaali operaatorfirma Dotcom Communications esindajad kirjutasid eelmisel nädalal alla lepingule kinnisvarakuulutusi avaldava internetilehekülje kinnisvarakeskus.ee ostmiseks.

Nüüdsest hakkab kinnisvarakeskus.ee internetikeskkonna arendamisega tegelema uno.ee meeskond, kuid leheküljed ise jäävad eraldiseisvaks.

Kinnisvarakeskus.ee on kahe teise populaarsema kinnisvaralehekülje CITY24 ja KinnisvaraWebi kõrval kolmas, eelmise aasta märtsis tööd alustanud kinnisvarakuulutusi vahendav portaal Eestis, mis kogub keskmiselt 15 tuhat lehekülje vaatamist päevas.

Kinnisvarakeskus.ee andmebaas sisaldab kuulutusi üle Eesti, seda kasutavad kodumaiste külastajate kõrval ka välismaised kinnisvarahuvilised. Leheküljed on neljas keeles: eesti, inglise, vene ja soome keeles. Andmebaasis on kõik kuulutused piltidega.

Uno.ee on internetikeskkond, mis pakub oma kasutajatele eelkõige meelelahutusliku suunitlusega infot. Portaalis on tähtsal kohal muusika-, filmi- ja kergema sisuga uudised.

Uno.ee portaal kuulub USA telekommunikatsioonifirmale Metromedia. Lisaks Eestile on portaal Uno Ungaris, Venemaal ja lähimas tulevikus Soomes, Bulgaarias ja Leedus. Kogu portaali arendamine toimub Eestis. Lisaks portaalile on Metromedia ka Trio raadiogrupi osanik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing