Kord vanglas olnu naaseb sinna peagi

28. november 2001, 00:00

Öeldakse, et kui inimene juba korra on vangis olnud, siis satub ta sinna õige pea tagasi. Et seda ei juhtuks, on Eesti riik eesotsas justiitsministeeriumiga tublisti pingutanud. Paraku on seni mõeldud vaid kinnimõistetuile.

Näib, et see on vaid probleemi üks tahk. EPLi andmeil ähvardab Harku naistevangla endist asedirektorit Rano Normatovat trellide taha minek, kuna kaitsepolitsei kahtlustab, et ta on suurriisuja Lea Niinepuu lubamisega vanglast väljas tööl käia lõiganud isiklikku kasu. Süüdimõistmise korral naaseb ta vangimajja mitte asedirektori, vaid ?kliendina?.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing