Pärnu kesklinna ettevõtted soovivad laiendada kesklinna parklat

Inno Tähismaa 28. november 2001, 13:52

Pärnu kesklinna 36 ettevõtet ja 2083 linnaelanikku saatsid linnaplaneerimisosakonna juhatajale Martti Preemile toetusallkirjadega ettepaneku, mille kohaselt on praeguses planeeringu eskiisis parkimine ja liikluskorraldus lahendatud ebaselgelt ja halvasti.

Üks ettepanekule allakirjutanutest, AS Port Artur nõukogu esimees Kaido Kruusoja kinnitas Raadio Pärnule, et firma on nõus parkla laiendamise projekti omalt poolt rahastama.

Ettevõtjad tõdevad, et Pärnu linna elanikud suudaksid veel leida parkimiskohti, mis on paigutatud erinevate ettevõtete hoovidesse, kuid linnakülaliste jaoks on olukord keeruline ja arusaamatu.

Preemile tehakse ettepanek pikendada kaubakeskuse Port Artur tagust parklat kuni Riia maanteeni, mis võimaldaks ehitada lisaks üle 100 parkimise koha. Ettepanek ei tohiks allakirjutanute arvates segada tulevase kontserdimaja ehitamist.

Pärnu linnaplaneerimise osakonna lakasaalis on täna viimast päeva Pikk tn, Hommiku tn, Riia mnt ja Vee tn vahelise maa-ala detailplaneeringu avalik väljapanek, kuhu võib esitada ettepanekuid ja muudatusi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing