CV-Online hakkab pakkuma tulemusotsingut

29. november 2001, 14:16

alustas Professional People kaubamärgi all Eesti personalivaliku täisteenuse pakkumist, hakates vastupidiselt levinud tavale pakkuma klientidele tulemusotsingu põhimõtet.

CVO Grupi Professional People divisjoni juhi Agu Vahuri sõnul on tulemusotsingu põhimõtte juurutamine oluline muutus personaliotsinguturul. ?Siiani toimis käsiraha põhimõte, mis sundis klienti ette maksma. Sellega võttis klient, et maksab tegevuse eest, mille tulemus ei ole teada ning tehtud investeering ergutas klienti aktsepteerima ka selliseid kandidaate, kes 100%-liselt profiilile ei vastanud,? lisas Vahur.

Tulemusotsingu puhul maksab klient vaid positiivse tulemuse korral. Teisisõnu siis, kui klient soovib kandidaati tööle võtta ja too seda ka aktsepteerib. Selline põhimõte on laialdaselt levinud ka kõrge konkurentsiga USA turul.

CV-Online andmebaasiga liitunute arv ületas novembri alguses 50 000 ning külastuste arv nädalas poole miljoni piiri. Vahuri sõnul leiab CV-Online vahendusel aastas tööd umbes 6 000 inimest. Viimase kümne kuuga on personaliotsinguportaal avaldanud 2408 töökuulutust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing