Preatoni Pank teenis 11 kuuga 3,8 mln krooni kasumit

03. detsember 2001, 09:42

Preatoni Pank teenis käesoleva aasta üheteistkümne kuuga 3.8 miljonit krooni kasumit, millest novembris teeniti 255 tuhat krooni, teatas pank.

Neto intressikasumiks kujunes novembris 710 tuhat krooni, millest enamus teeniti laenudelt ning deposiitidelt. Neto teenustasukasumiks kujunes 290 tuhat krooni, millest enamus teeniti investeerimispangandusega ja väärtpaberitega seotud tehingutelt.

Valuuta- ja aktsiatehingutelt saadi 287 tuhat krooni kasumit. Kokku teeniti novembris tulu pangandustegevusest 1,287 tuhat krooni. Kuu administratiivkuludeks
kujunes 908 tuhat krooni.

Panga aktivate mahuks novembri lõpus oli 190 miljonit krooni. Sellest moodustas laenuportfell 58 miljonit krooni ning väärtpaberiportfell 29 miljonit krooni, millest 1.2 miljonit oli aktsiate kauplemisportfell (peamiselt Tallinna Väärtpaberibörsil noteeritud likviidsed väärtpaberid) ning ülejäänud turukõlblikud lühiajalised võlakirjad (peamiselt Soome ja Rootsi pankade poolt emiteeritud kommertspaberid).

101 miljonit krooni asusid likviidsete rahaliste vahenditena keskpangas ning krediidi- ja finantseerimisasutustes. Klientide vahendid moodustasid kuulõpu seisuga 84 miljonit krooni. Panga omakapital tõusis 102 miljoni kroonini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing