Saku Suurhallis esineb Saddam Husseini väed purustanud kindralmajor

03. detsember 2001, 09:23

Tallinnas, Saku Suurhallis toimuval konverentsil Fookus 2002 esineb kindralmajor, kelle juhtimisel purustati Lahesõjas Saddam Husseini väed

Inglise kindralmajor Patrick Cordingley juhtis Kõrberotte (Desert Rats - Seitsmes soomusbrigaad) Lahesõja päevil. Tema tankidiviisi juhtimisel purustasid Briti ja Ameerika Ühendriikide väed 1991. aasta veebruarikuus Iraagi kaitsejõud.

Lisaks esinevad Saku Suurhallis toimuval konverentsil Fookus 2002, rahvusvahelise uuringutefirma Concours Group asepresident Mikael Collins, Reval Hotelligrupi finantsdirektor Katrin Rasmann, Hansabanka e-panganduse juht Tiit Pekk, Nokia Eesti müügidirektor Kalev Reiljan, Radiolinja Eesti juhatuse liige Andrus Hiiepuu ja Unineti juhatuse esimees Markus Nisula. Fookus 2002 avab majandusminister Henrik Hololei.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing